Karrebækstorp Skov
Diverse

Diverse aktiviteter i skoven

Karrebækstorp Skovs beliggenhed - direkte ud til havet og tæt på et stort sommerhusområde - er ideelt for en bred vifte af friluftsaktiviteter, men i vores afvejning af interesser er et lavt forstyrrelsestryk i naturen vigtigt. Vi prioriterer, at skoven er rolig og afstressende at færdes i for både mennesker og dyr, og giver derfor ikke tilladelse til f.eks. natteløb, orienteringsløb, paintball, mountainbike, klatrebaner, rollespil osv. Du kan finde information om, hvilke skove du må dyrke den slags aktiviteter i, her

Dyrk yoga i skoven
Dyrk yoga i skoven
Det her kræver lidt øvelse
En naturelsker
En naturelsker
krammer et træ

Book skoven

Alle er velkommen til at gå eller cykle en tur i skoven, men ønsker du at bruge skoven på anden vis kræver det tilladelse.

Vi åbner gerne skoven for alskens begivenheder og oplevelser, hvis fokus er naturen, og arrangementet i øvrigt foregår fredeligt. Det kunne f.eks. være organiserede vandreture, skovbadning, udendørsterapi, naturyoga osv. 

Skriv til soren@karrebaekstorpskov.dk for at aftale nærmere. 

FIlmoptagelse i skoven
FIlmoptagelse i skoven
Brug naturen som ramme for film- og fotooptagelser
Aske-/ellemose
Aske-/ellemose
Det ligner næsten Amazonas
Kystskoven en stille vinterdag
Kystskoven en stille vinterdag
Træerne vælter i vandet pga. kysterosion

Brug skoven til optagelse af film og fotos

En kystskov er en sjældenhed i Danmark - lyset er specielt, naturen afvekslende og udsigten god - og der er kun få af dem tilbage i landet.

Karrebækstorp Skov byder på halvanden kilometer kyststrækning, og skoven er tilmed meget varieret. Der er gammel skov med store ege- og bøgetræer, ung skov med nyplantede træer, ellemoser hvor mosekonen brygger, troldeskov med lave, krogede træer og hullede træer osv. Langs kysten vælter træer ud over skrænterne ned i bølgen blå, og i den store strandmose er der en sø, blot få meter fra havet. 

Skriv til soren@karrebaekstorpskov.dk og find en location i skoven til din næste filmoptagelse eller fotosession.

En hobbysnedker
En hobbysnedker
som leder efter træ til sit projekt
En trædrejer i arbejde
En trædrejer i arbejde
Måske bliver det en kagerulle

Find specialtræ i skoven til dit projekt

Hvis det kribler i hjemmesnedkerens fingre, men du mangler et stykke træ at arbejde med, så aftal en skovtur med skovejeren, og find et egnet træ i Karrebækstorp Skov til dit projekt. Vi organiserer gerne specialfældninger til dig, men det økonomisk mest hensigtsmæssige er, at dit træ først fældes når vi alligevel skal fælde i skoven.

Eller er du trædrejer på udkig efter en helt særlig træart, eller en masérknude eller rodknold at dreje til kunst, brugskunst eller redskaber, så har vi det muligvis i skoven.

Af og til har vi et lager af flis, der kan anvendes til heste og haver, og hvis du har brug for en huggeblok, så er vi også tit leveringsdygtige i det. 

Kontakt soren@karrebaekstorpskov.dk for at aftale nærmere. 

Travlhed ved bistadet
Travlhed ved bistadet
Nektaren skal hjem
Bidronning
Bidronning
Markeret med grønlig prik på ryggen
Bitavle
Bitavle
Gullige yngelceller i midten, hvide honningceller langs kanten
Biavler i arbejde
Biavler i arbejde
Om lidt skal honningen slynges

Skovhonning

I gennem mange år har en lokal biavler fra Karrebæksminde holdt bier i Karrebækstorp Skov. Hvert år produceres en vidunderlig skovhonning, hvis smag afhænger af årstidens blomster, og der er således stor forskel på forårshonningen og efterårshonningen.

For at undgå, at honningbierne udkonkurrerer den naturligt forekommende bestand af bier og hvepse, er der kun opstillet et par enkelte bistader i skoven.

unsplash